Δευτέρα 26 Νοεμβρίου 2012

Χριστουγεννιάτικο Bazaar στη Σελήνη!





                


Αν σκέφτεστε ότι και φέτος τα Χριστούγεννα θα πρέπει να διαθέσετε χρήματα για να διακοσμήσετε το σπίτι σας, τότε σίγουρα πρέπει να κάνετε μία βόλτα από το κατάστημα Σελήνη. Με απόλυτη συναίσθηση της κρίσης στην αγορά, η Σελήνη διοργανώνει ένα μεγάλο bazaar, που ξεκινάει από τον Νοέμβριο και θα διαρκέσει μέχρι και τα τέλη του χρόνου. Χριστουγεννιάτικα και διακοσμητικά είδη που θα μας βοηθήσουν να υποδεχτούμε τον καινούργιο χρόνο με την τσέπη μας λίγο πιο γεμάτη. Στολίδια και αντικείμενα Ευρωπαϊκού σχεδιασμού σε μοναδικές τιμές, με έκπτωση από 60% έως 70%.

Τι θα βρείτε: Χριστουγεννιάτικα διακοσμητικά, μπάλες για το δέντρο από 2€, καρδιές 10€, αστέρια σε διάφορα μεγέθη από 2€, ξύλινα δεντράκια, φωτάκια από 15€, νεράιδες, μπαλαρίνες από 3€, γιρλάντες 5€, διακοσμητικά-μόμπιλε από 15€, διακοσμητικές καραμέλες πασπαλισμένες με χρυσόσκονη από 4€, κυλίνδρους και μπαλάκια σε ύφος...disco σε πορτοκαλί και φούξια χρώματα, χρυσές καρδιές με φτερά από 2,50€ και άλλα τόσα που δεν θα ξέρετε τι να διαλέξετε. Η Σελήνη έχει να μας προτείνει και ιδιαίτερες κατασκευές με υλικά που θα αγοράσουμε από το κατάστημα.
Τέλος, ανάμεσα σε τόσα στολίδια θα βρείτε γούρια Ελλήνων σχεδιαστών, χειροποίητα από διάφορα υλικά που οι τιμές ξεκινούν από 4 €.


Σας περιμένουμε Σελήνη: Λαρίσης 5, Αμπελόκηποι, τηλ.210-6998107.(50 μέτρα από το μετρό Πανόρμου)


1 σχόλιο:

  1. καλό θα ηταν αν υπηρχε καποιο e shop ετσι ωστε οσοι δεν μπορουν να ερθουν Αθηνα να μπορουν να ψωνισουν απο εκει...Εκτος και αν μπορειτε με τηλ παραγγελιες.Κριμα γιατι εχετε πολυ ωραια πραγματα...Σκεφτειτε το παντως

    ΑπάντησηΔιαγραφή